La Gallina Que Ve De La Xina I Els Micos PDF

AUTOR(A): Merce Aranega

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,21 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Gallina Que Ve De La Xina I Els Micos.pdf

ISBN: 9788447910922

Descubre el libro de La Gallina Que Ve De La Xina I Els Micos con followusmedia.es. Lea el PDF de La Gallina Que Ve De La Xina I Els Micos en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Gallina Que Ve De La Xina I Els Micos y otros libros de Merce Aranega.
Followusmedia.es La Gallina Que Ve De La Xina I Els Micos Image
La gallina Mina ve de la Xina carregada amb una maleta plena d'objectes. Coneix molta gent en els seus viatges. A cada conte els protagonistes aprenen un joc i els lectors han de trobar el que la Mina ha perdut pel camí.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La gallina Mina, protagonista d'aquests contes, ve de la Xina carregada amb la seva maleta màgica. Passa per una pila de llocs, on coneix molta gent i ensenya un joc en cada conte. La Mina és una gallina viatgera que es va trobant diferents animals: elefants, gats i micos. Els ajudarà a tots en moments de dificultat

Els galls i les gallines mostren un evident dimorfisme sexual, podent distingir ambdós a primera vista. Els mascles són més grans, mesurant al voltant dels 50 cm i arriba a pesar fins a 1,5 quilograms. Posseeixen una gran cresta vermellosa al cap, la qual fan servir com a símbol de dominància.

LIBROS RELACIONADOS