Wild Thing PDF

AUTOR(A): Josh Bazell

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,60 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Wild Thing.pdf

ISBN: 9788490261248

El libro Wild Thing en formato PDF. El libro Wild Thing en formato MOBI. El libro Wild Thing en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josh Bazell. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Wild Thing Image
Uns fets semblants als del llac Ness estan succeint en un poble perdut de Minnesota, on ens retrobem amb Peter Brown, el metge seductor amb passat fosc i perseguit per la màfia de la novel·la Esquivant la mort, que ara es fa dir Lio­nel Azimut. Després de l’estranya proposta laboral d’un multimilionari, se submergeix en una expedició, amb una paleontòloga exuberant i autodestructiva com a acompanyant, a la recerca d’una suposada bèstia aquàtica. Viatjar a un lloc recòndit és una opció perfecta per continuar amagat dels mafiosos, però el poblet no resulta tan tranquil com esperava: malgrat la bellesa del paisatge, és un lloc empobrit i devastat per la drogra, que arrossega l’ombra d’unes quantes morts sense aclarir, i no és prou lluny perquè la Cosa Nostra s’oblidi d’en Brown. Una novel·la trepidant i hilarant en què Josh Bazell ens serveix un còctel d’acció, humor i vio­lència amb el seu estil irresistible.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

¿Recuerdan al monstruo del Lago Ness? Pues algo parecido está sucediendo en un lago cerca de un pueblo de Minnesota. ¿Un monstruo, un depredador, una leyenda urbana, un tinglado para atraer turistas? ¿Recuerdan a Pietro Brnwa? Era aquel asesino a sueldo arrepentido que ejercía de médico en el peor hospital de Manhattan gracias al programa de protección de testigos del FBI, y era el ...

«Wild Thing» es una canción escrita por Chip Taylor, y grabada originalmente por la banda «The Wild Ones» en 1965, aunque esta canción es mejor conocida sin duda alguna por la grabación y versión que hicieron The Troggs, que alcanzó el primer puesto en el top 100 de Billboard Hot 100 en Julio de 1966.

LIBROS RELACIONADOS