Canvi Climatic PDF

AUTOR(A): Yayo/gonzalez Reyes, Mari Herrero Lopez

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,38 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Canvi Climatic.pdf

ISBN: 9788412015034

Cuida los árboles y descarga el libro de Canvi Climatic en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Canvi Climatic en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Canvi Climatic en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Canvi Climatic Image
Durant desenes de milers d'anys, els éssers humans van viure utilitzant l'energia del sol, de les marees, dels vents o de la llenya per cobrir les necessitats que tenien. Tanmateix,a partir de la Revolució Industrial es va començar a fer servir de manera massiva el carbó, el petroli i el gas natural. Així es va engegar una economia capaç de produir quantitats enormes de productes que són fabricats, comprats, venuts i transportats arreu del planeta, però aquest creixement ha provocat l'escalfament global i, com a consequ?ència, el canvi climàtic, un problema ecològic que posa en risc la vida tal com la coneixem. CANVI CLIMÀTIC ens ho explica tot sobre aquest problema, perquè... entenem bé què és el canvi climàtic?, com s'ha produït?, sabem com afecta els boscos, l'aigua o els animals?, com ens afecta a les persones? I, sobretot, sabem què podem fer per encarar el problema?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Mundo NG. Los jóvenes se rebelan contra el cambio climático Zero Hour, una organización ecologista fundada en Seattle por una adolescente de 16 años, sembró la semilla de un movimiento que inspira hoy a millones de jóvenes en todo el mundo a aunar esfuerzos en busca de un futuro más sostenible.

Cumbre sobre el clima de 2019, 23 de septiembre. El cambio climático es el mayor desafío de nuestro tiempo y ahora nos encontramos en un momento decisivo para hacer algo al respecto.

LIBROS RELACIONADOS