La Ciutat Secreta PDF

AUTOR(A): Tea Stilton

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,10 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Ciutat Secreta.pdf

ISBN: 9788497088312

El libro La Ciutat Secreta en formato PDF. El libro La Ciutat Secreta en formato MOBI. El libro La Ciutat Secreta en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tea Stilton. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es La Ciutat Secreta Image
Aquesta vegada les intrèpides Tea Sisters viatjaran fins al Perú on els espera una nova aventura, hauran de trobar al Gonzalo que ha desaparegut. Mica en mica descobriran el misteriós passat dels inques... Tea Stilton és la germana de Geronimo Stilton, el conegut ratolí director del diari L’Eco del Rosegador. Tea és reportera del mateix diari, corresponsal i enviada especial en casos d’interès. Els seus llibres expliquen l’amistat i les aventures de la Tea amb 5 joveníssimes investigadores procedents dels 5 continents (Nicky, Colette, Violet, Paulina i Pamela): les Tea Sisters. A diferència de les aventures normals de Stilton, la història serveix també per donar informació als lectors (històrica, geogràfica, científica) i també perquè participin en la investigació de Tea (es donen pistes al llarg del llibre). Després del text hi ha tota una sèrie de seccions per enganxar les lectores: el diari de les Tea Sisters, receptes, consells, cartes, notícies d’interès, jocs, etc. com si fos una revista femenina amb l’intent de crear una “comunitat” Tea Sisters entre totes les lectores.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El club de Tea va a Perú y conoce a María, la hermana de Paulina. Entonces un amigo de Paulina se ha perdido y deciden buscarlo, el amigo de Paulina se llama Gonzalo y esta intentando buscarla ciudad secreta pero desde hace tiempo no saben nada de el. Lo que pasa es que el profesor Manaduca se ha enterado y quiere descubrirla antes que Gonzalo.

Francesc Puigpelat gana el Gran Angular con "La ciutat secreta de Toubkal" El escritor Francesc Puigpelat ha ganado hoy la XXVII edición del premio de literatura juvenil Gran Angular, dotado ...

LIBROS RELACIONADOS