Recicla I Diverteix-te: Treballs Manuals Per Jugar I Aprendre PDF

AUTOR(A): Merce Aranega

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,57 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Recicla I Diverteix-te: Treballs Manuals Per Jugar I Aprendre.pdf

ISBN: 9788448003043

El libro Recicla I Diverteix-te: Treballs Manuals Per Jugar I Aprendre en formato PDF. El libro Recicla I Diverteix-te: Treballs Manuals Per Jugar I Aprendre en formato MOBI. El libro Recicla I Diverteix-te: Treballs Manuals Per Jugar I Aprendre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Merce Aranega. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Recicla I Diverteix-te: Treballs Manuals Per Jugar I Aprendre Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cada vegada ens agrada més experimentar, jugar, imaginar i crear amb els nostres infants. L'estiu és un bon moment per realitzar moltes activitats que no podem fer habitualment. Us deixo un munt d'idees que podeu realitzar amb els vostres peques durant aquestes vacances. Pintar pedres: Els treballs manuals amb pedres són una activitat divertida i…

Els fulls daquest llibre son plens de colors que suggereixen textures perque linfant pugui inventar, improvisar, crear i aprendre mentre juga. Tot el que necessita es cola i tisores. El paper es converteix en tiretes, en barrets, en mantetes per als nadons, en les taques de la girafa, o be, en els ingredients duna deliciosa pizza.

LIBROS RELACIONADOS