Conta, Conta (Relats Guanyadors Del I Premi De Narrativa Escolar Vicent Marça) PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,68 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Conta, Conta (Relats Guanyadors Del I Premi De Narrativa Escolar Vicent Marça).pdf

ISBN: 9788498240894

Descubre el libro de Conta, Conta (Relats Guanyadors Del I Premi De Narrativa Escolar Vicent Marça) con followusmedia.es. Lea el PDF de Conta, Conta (Relats Guanyadors Del I Premi De Narrativa Escolar Vicent Marça) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Conta, Conta (Relats Guanyadors Del I Premi De Narrativa Escolar Vicent Marça) y otros libros de Vv.aa..
Followusmedia.es Conta, Conta (Relats Guanyadors Del I Premi De Narrativa Escolar Vicent Marça) Image
RELATS GUANYADORS DEL I PREMI DE NARRATIVA ESCOLAR VICENT MARÇÀAquest volum recull les 33 millors històries presentades pels estudiants de Primària de Castelló al I Premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà, un guardó que vol retre homenatge a l’estimat mestre i escriptor castellonenc.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Premi Joan Fuster d'assaig és un premi literari en llengua catalana convocat per Edicions 3 i 4 i entregat dins els Premis Octubre celebrats cada any al País Valencià. Porta el nom de l'assagista valencià Joan Fuster. Al premi hi poden optar totes les obres, inèdites i en llengua catalana, d'assaig i té una dotació de 6.000 euros.

Un llibre que ens conta una història que passa a València, però també ens parla de la pròpia història d'aquesta ciutat des de la seua fundació. Una manera diferent d'aprendre i que ens ensenya, al cap i a la fi, la lliçó més important de totes: que si ens ho proposem de valent, podem revertir les injustícies.

LIBROS RELACIONADOS