(Pe) La Boja Festa De Disfresses PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,82 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: (Pe) La Boja Festa De Disfresses.pdf

ISBN: 9788498252125

Descubre el libro de (Pe) La Boja Festa De Disfresses con followusmedia.es. Lea el PDF de (Pe) La Boja Festa De Disfresses en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga (Pe) La Boja Festa De Disfresses y otros libros de Vv.aa..
Followusmedia.es (Pe) La Boja Festa De Disfresses Image
L'Alícia organitza una festa de disfresses per celebrar l'aniversari i convida les seves millors amigues. Però, quina disfressa escollirà? Desenganxant la figura de l'Alícia de l'última pàgina, els petits lectors podran emprovar-li tota mena de disfresses. Un llibre de vestits amb textures per triar, remenar i decidir el conjunt que més li escau.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La setmana del 14 al 21 de febrer va ser una setmana boja plena d'activitats i emocions. Vam donar inici al Carnestoltes el divendres 14 amb el pregó per part del Víctor, que ens va donar un seguit d'ordres que havíem de complir per poder obtenir un premi en acabar la setmana. El dilluns 17 vam realitzar un taller de màscares de xocolata.

SETMANA BOJA DE CARNESTOLTES ... El dimarts, a l'hora de plàstica, vam pintar uns antifaços molt divertits i avui, després de celebrar la festa de disfresses, ens els hem posat per marxar cap a casa. Quina setmana més divertida!!!! Ens ho hem passat súper bé!!

LIBROS RELACIONADOS