El Gotic Catala PDF

AUTOR(A): Francesca Español

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,59 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Gotic Catala.pdf

ISBN: 9788496103009

El libro El Gotic Catala en formato PDF. El libro El Gotic Catala en formato MOBI. El libro El Gotic Catala en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesca Español. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es El Gotic Catala Image
BIOGRAFIA AUTORFrancesca Español Bertran(Vilallonga del Camp, 1956)És professora titular de la Universitat de Barcelona. Treballa preferentment sobre art medieval. Ha publicat: «Arte gótico I» (1991), «Larquitectura religiosa romànica a la Conca de Barberà i Segarra tarragonina» (1991), «Guillem Seguer de Montblanc. Un mestre tres-centista, pintor i arquitecte» (1994), «El escultor Bartomeu de Robio y Lleida, un eco de la plástica toscana en Catalunya» (1994). Té treballs sobre iconografia, història de les mentalitats o arquitectura i escultura dèpoca romànica i gòtica. Ha codirigit el «Catàleg descultura i pintura medievals del Museu Frederic Marès de Barcelona» (1991) i ha comissariat diverses exposicions.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El gòtic català és l'art gòtic desenvolupat a Catalunya. Presenta unes característiques particulars, especialment en arquitectura, que el diferencien del gòtic europeu d'influència francesa.També comparteix algunes característiques amb el gòtic llenguadocià, desenvolupat al sud d'Occitània.. El seu origen es troba en el manteniment de molts trets de l'arquitectura romànica i en ...

Informació sobre la programació de visites. Pots programar visita amb el teu servei de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia i treball social dels centres gestionats per l'ICS. També pots consultar les visites que tens pendents i anul·lar-les.

LIBROS RELACIONADOS