La Seva Vida ÉS La Meva PDF

AUTOR(A): Sofroni Arximandrita

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,28 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Seva Vida ÉS La Meva.pdf

ISBN: 9788498838749

Descubre el libro de La Seva Vida ÉS La Meva con followusmedia.es. Lea el PDF de La Seva Vida ÉS La Meva en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Seva Vida ÉS La Meva y otros libros de Sofroni Arximandrita.
Followusmedia.es La Seva Vida ÉS La Meva Image
'La seva vida és la meva' gira al voltant dels dos extrems que el títol mateix ja suggereix: l'ésser diví i l'ésser humà. Es tracta d'una crida al 'goig de saber el camí' i un acostament a la claror de les diverses formes de pregària: la pregària de l'Esperit, la pregària litúrgica i la pregària de Jesús - pregària de tots els homes."La seva vida és la meva" gira al voltant dels dos extrems que el títol mateix ja suggereix: l'ésser diví i l'ésser humà. Es tracta d'una crida al "goig de saber el camí" i un acostament a la claror de les diverses formes de pregària: la pregària de l'Esperit, la pregària litúrgica i la pregària de Jesús - pregària de tots els homes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El somni de la meva vida (títol original: 13 Going on 30) és una pel·lícula estatunidenca de comèdia romàntica de 2004, protagonitzada per Jennifer Garner, Mark Ruffalo i Judy Greer. La pel·lícula guarda algunes similituds amb la pel·lícula Big (protagonitzada per Tom Hanks el 1988). Ha estat doblada al català.

«La memòria defallent de la meva mare la va submergir, durant els últims mesos de vida, en la seva infantesa. Convertida de cop en una nena petita i, més endavant, en una jove casada massa dhora, va començar a parlar-me, a confiar-me coses, convocant els morts i els vius.

LIBROS RELACIONADOS