Glossari D Escriptors Catalans Del Segle Xx PDF

AUTOR(A): Oriol Pi

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,97 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Glossari D Escriptors Catalans Del Segle Xx.pdf

ISBN: 9788484154860

Descubre el libro de Glossari D Escriptors Catalans Del Segle Xx con followusmedia.es. Lea el PDF de Glossari D Escriptors Catalans Del Segle Xx en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Glossari D Escriptors Catalans Del Segle Xx y otros libros de Oriol Pi.
Followusmedia.es Glossari D Escriptors Catalans Del Segle Xx Image
Assaigs curts escrits sovint al reclam d’un fet d’actualitat, mantenen un interès que va més enllà del moment de la reflexió que els va suscitar. Vet aquí, doncs, una doble biografia, una antologia amb efecte mirall: un retrat individual i col·lectiu que presenta la imatge literària i personal d’un important conjunt d’escriptors, tots ja desapareguts, que van tenyir d’excel·lència el passat segle, el segle d’or de la literatura catalana.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Vet aquí, doncs, una doble biografia, una antologia amb efecte mirall: un retrat individual i col·lectiu que presenta la imatge literària i personal d un important conjunt d escriptors, tots ja desapareguts, que van tenyir d excel·lència el passat segle, el segle d or de la literatura catalana.

Contenidos1 Tres Poetes Del Segle d'Or: 75 (Els Nostres Autors)1.0.1 Características2 Memòries d'un segle d'or (FORA COL·LEC) (Catalan Edition)2.0.1 Características2.0.2 Descripción del producto3 Els passatgers de l'Anna C. (OTROS LA MAGRANA) (Catalan Edition)3.0.1 Características3.0.2 Descripción del producto4 Glossari d'escriptors catalans del segle XX (Biblioteca Serra d'Or)4.0.1 ...

LIBROS RELACIONADOS