Memoria De L Any PDF

AUTOR(A): Joan Mercader

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,68 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Memoria De L Any.pdf

ISBN: 9788449026102

Descubre el libro de Memoria De L Any con followusmedia.es. Lea el PDF de Memoria De L Any en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Memoria De L Any y otros libros de Joan Mercader.
Followusmedia.es Memoria De L Any Image
Memòria de l'any és un recorregut líric pels dotze mesos de l'any amb el paisatge i els tòpics que conformen les quatre estacions i amb l'amor com a rerefons. És com un viatge per un calendari enlluernador curull de records vius i paradisos perduts. L'esperança, el pas del temps i la mort formen una amalgama mentre els fulls del calendari van caient sobre la memòria. L'amor és la força centrípeta que atrau, vers un centre que inexorablement ens fuig (el temps), els desigs, les emocions i les febleses de la condició humana. La prosa poètica serveix de fil conductor que uneix els anys amb l'amor que també fuig, però que al final ens salva. Joan Mercader i Sunyer (Tortellà-Olot, 1932) és diplomat en màrqueting i comerç exterior i actualment està jubilat. La seva obra poètica va arrencar amb força en la dècada dels noranta i ha estat mereixedora de diversos guardons literaris arreu dels Països Catalans. És autor de tretze llibres de poesia i dos de narrativa. Entre els premis que ha guanyat destaquen el Premi Miquel Martí i Pol 1992 (L'hora de plegar), el de l'Òmnium Cultural de Granollers 1992 (Paraules), el Goleta i Berganti 1994 (Quadern sense paranys), el Grandalla de Poesia de la Nit Literària Andorrana 1998 (Àlbum) i 2007 (Creuer) i el de Poesia de la Nit Literària de Sant Jordi de la Catalunya Nord 2003 (Mar d’hivern) i 2006 (Arrels). També va ser finalista al Premi Marià Manent 2007 (Quart minvant). D’altra banda, el seu recull de contes breus Relats insolvents (1997) va ser guardonat amb el premi de narrativa Ciutat de Granollers 1995. El 2002 es va publicar una antologia de la seva obra poètica, El triomf del record.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

MEMORIA DE L'ANY - JOAN MERCADER I SUNYER. EXCELENTE ESTADO (VER FOTOS) Has clic en JANF-BARCELONA y echa un vistazo. Articulos de todo tipo: Miles de. Antigüedades, Comic's, Libros, Pins, LP's, Postales, Monedas - Fichas, Perfumeros, Coleccionismo etc. No dejes de escapar esta gran oportunidad.

Ja es pot consultar la Memòria de l'any 2015 del Servei de Malalties Autoimmunes de l'Hospital Clínic de Barcelona, que ha estat publicada en una versió de llibre electrònic amb passador de pàgines. Aquesta publicació serveix també per a agrair l'excel·lent treball realitzat per l'equip de professionals que constitueix aquest Servei, així com el…

LIBROS RELACIONADOS