L Educacio Social Avui: La Intervencio Socioeducativa A Catalunya PDF

AUTOR(A): Pere Soler Maso

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,17 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Educacio Social Avui: La Intervencio Socioeducativa A Catalunya.pdf

ISBN: 9788484582199

Cuida los árboles y descarga el libro de L Educacio Social Avui: La Intervencio Socioeducativa A Catalunya en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de L Educacio Social Avui: La Intervencio Socioeducativa A Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Educacio Social Avui: La Intervencio Socioeducativa A Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es L Educacio Social Avui: La Intervencio Socioeducativa A Catalunya Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Llicenciat en Filologia i diplomat en Educació Social. Postgrau d'educació social per la Universitat de Barcelona. Formador de formadors. Docent del Màster de drogodependències de la UB i del Màster on-line de la Fundació Les Heures. Des de fa 25 anys dirigeix i supervisa diferents projectes d'atenció a drogodependents i persones en

Educació Social. Revista d'Intervenció Socioeducativa. És la publicació de referència dels estudiants i dels professionals de la intervenció social i d'Espanya i Llatinoamèrica i està editada per la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull).

LIBROS RELACIONADOS