Cues De Llengua 15 PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 8,97 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Cues De Llengua 15.pdf

ISBN: 9788441208056

Cuida los árboles y descarga el libro de Cues De Llengua 15 en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Cues De Llengua 15 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cues De Llengua 15 en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Cues De Llengua 15 Image
Col·lecció de sis quaderns complementaris per al cicle mitjà, amb activitats molt variades per treballar els aspectes més bàsics i més mecànics de la llengua. S'hi dedica un espai important a l'anàlisi i l'elaboració de textos de tipologies diferents, i també al treball de comprensió lectora i dels continguts ortogràfics i gramaticals bàsics.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

ASSOCIACIÓ APSO PER LA FORMACIÓ EN LLENGUA DE SIGNES CATALANA CURSOS DE LLENGUA DE SIGNES CATALANA Hem canviat el nostre web, el nostre email i la nostra adreça!! Ens pots trobar a: www.associacioapso.com [email protected] 655 937 876 o 685 677 469

Parla.cat és un espai virtual d'aprenentatge que posa a l'abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.

LIBROS RELACIONADOS