L Humanisme Catala PDF

AUTOR(A): Marti De Riquer

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,93 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Humanisme Catala.pdf

ISBN: 9788416587407

El libro L Humanisme Catala en formato PDF. El libro L Humanisme Catala en formato MOBI. El libro L Humanisme Catala en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marti De Riquer. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es L Humanisme Catala Image
Un jove Martí de Riquer (1914-2013) ofereix en aquest llibre la primera síntesi sobre les més rellevants manifestacions literàries que l'humanisme va deixar a Catalunya a la tardor de l'edat mitjana i l'albada dels nous temps moderns.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'entrada de humanisme a Catalunya pot situar-se pel 1380, en el moment en que va començar a operar-se un canvi en la prosa i que s'emprèn la primera traducció de Petraca, ens referim a l'obra Calter e Griselda, per part de Bernat Metge. Bernat Metge Felip de Malla Antoni Canals Ferran Valentí

Per mitjà de Petrarca l'humanisme català va entrar també en contacte amb Dante, ja que aquest havia influït el poeta d'Arezzo sobretot en un aspecte, el desig de la glòria o de la fama que tenien els autors de l'antiguitat, que es va convertir en l'ideal dels artistes del Renaixement.

LIBROS RELACIONADOS