El Bruixot, L Horrible I El Llibre Vermell Dels Encanteris PDF

AUTOR(A): Pablo Bernasconi

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,74 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Bruixot, L Horrible I El Llibre Vermell Dels Encanteris.pdf

ISBN: 9788448825386

El libro El Bruixot, L Horrible I El Llibre Vermell Dels Encanteris en formato PDF. El libro El Bruixot, L Horrible I El Llibre Vermell Dels Encanteris en formato MOBI. El libro El Bruixot, L Horrible I El Llibre Vermell Dels Encanteris en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pablo Bernasconi. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es El Bruixot, L Horrible I El Llibre Vermell Dels Encanteris Image
Leitmeritz, el Bruixot, resol els problemes de tots amb l'ajuda del Llibre Vermell dels Encanteris. Però no pot ajudar al seu assistent, Chancery, l'home blau i trist a qui la gent del poble anomena l'Horrible. Un dia, mentre el Bruixot està fora del castell, Chancery li demana un desig al Llibre Vermell dels Encanteris. El que no s'espera Chancery són les conseqüències inesperades del seu desig.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

De 8 a 10 anysLeitmeritz és un gran mag que viu en un castell llunyà, tan llunyà que per arribar-hi s'han de pujar 7209 graons. Aquest mag viu acompanyat de Chancery, el seu ajudant, i pel Llibre vermell dels encanteris, un llibre màgic.Un dia en que Leitmeritz ha d'abandonar el castell, Chancery aprofita per ta...

Contraportada. Leitmeritz, el Bruixot, resol els problemes de tots amb l'ajuda del Llibre Vermell dels Encanteris. Però no pot ajudar al seu assistent, Chancery, l'home blau i trist a qui la gent del poble anomena l'Horrible.

LIBROS RELACIONADOS