El Circ Dels Somnis PDF

AUTOR(A): Joan Guasp

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,57 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Circ Dels Somnis.pdf

ISBN: 9788481315516

Descubre el libro de El Circ Dels Somnis con followusmedia.es. Lea el PDF de El Circ Dels Somnis en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Circ Dels Somnis y otros libros de Joan Guasp.
Followusmedia.es El Circ Dels Somnis Image
Un bon exemple de teatre de l´absurd presidit per una ironia molt fina que ens aproxima, mitjançant viatges fantàstics, als problemes i a les contradiccions del nostre món.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Tornen les aventures de Harper, una sèrie preciosa plena de màgia, música i amistat il·lustrada per Laura Ellen Anderson, autora de la sèrie Amelia Fang.Vola amb la Harper i els seus amics fins al meravellós Circ dels Somnis. Entre els núvols s'amaguen un pastisser molt especial, la cantant marina, l'endevina Faydra i un misteriós secret sobre el passat de la Harper.

Il circo italiano serà del 30 de novembre al 9 de desembre just davant de la biblioteca Pere Anguera. 'Somnis' proposa a l'espectador "una aventura total". I és que a les portes del circ dels germans Rossi, "tot es converteix en un món oníric i de fantasia". 32 artistes completen l'elenc de l'espectacle.

LIBROS RELACIONADOS