El Tigre I La Princesa PDF

AUTOR(A): Moka

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,46 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Tigre I La Princesa.pdf

ISBN: 9788424658984

Cuida los árboles y descarga el libro de El Tigre I La Princesa en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de El Tigre I La Princesa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Tigre I La Princesa en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es El Tigre I La Princesa Image
Les Kinra Girls aprofiten els últims dies de vacances al Palau de la Lluna, però una estranya criatura que ronda de nit es dedica a sembrar el terror. És un ésser humà? Un animal? O un dimoni sortit de l'infern? Amb la seva nova amiga, la princesa Padmini, les Kinra Girls emprenen la investigació. Però les joves aventureres són una colla d'inconscients. La sabana és plena de perills, també presents a la selva i, fins i tot, al jardí d'un maharaja!
DESCARGAR
LEER EN LINEA

EL TIGRE Y LA PRINCESA, MOKA, 14,90€. Las Kinra disfrutan de sus últimos días de vacaciones en el Palacio de la Luna, pero una extraña criatura merodea por la n...

Ingredients per a 4 comensals. 16 musclos 1 ceba 2 tomàquets mitjans 1(2 pebrot vermell 1/2 pebrol verd 800 cc de llet sencera 120 grs. farina i una mica més, per arrebossar.

LIBROS RELACIONADOS