Poemes Per PDF

AUTOR(A): Lola Casas Peña

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,40 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Poemes Per.pdf

ISBN: 9788424654924

Descubre el libro de Poemes Per con followusmedia.es. Lea el PDF de Poemes Per en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Poemes Per y otros libros de Lola Casas Peña.
Followusmedia.es Poemes Per Image
Un poema per a cada cosa, i cada cosa per a un poema.Llevar-se al matí, esmorzar, rentar-se les dents, anar a l'escola, les vacances, la primavera, anar al dentista, la festa major... quantes coses que vivim. Doncs ara les coneixerem a través dels divertits poemes de Lola Casas, una de les poetes més populars del nostre país.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gràcies per ser tu, per ajudar-me a ser jo. Perque l'amistat és el millor que hi ha, i tu as fet que aquesta paraula tengui sentit per a mi. Gràcies per la teva comprenssió, per la paciència, per la amabilitat. Et podria escriure un llibre donan-te les gràcies per tot, però t'ho resumesc en una simple paraula: t'estim.

POEMA DE SANT JORDI Isabel Barriel Vas buscant arreu poemes que t'expliquin novetats per reviure la festa lletrada arreu més celebrada. I sols trobes els més clàssics, només aquells tan consagrats que ens reciten la llegenda i es passegen pels altars. Disfressem la princesa amb modelets, fem ballar el drac a ritme de vals! que Sant Jordi ...

LIBROS RELACIONADOS