Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,92 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes.pdf

ISBN: 9789403213040

El libro Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes en formato PDF. El libro Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes en formato MOBI. El libro Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes Image
Amb aquests llibres, l’infant es familiaritzarà amb les xifres de l’1 al 5. I a més, en resseguir els números amb el dit i desplaçar els personatges pel camí, estarà treballant la psicomotricitat fina d’una forma divertida.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Un exemple paradigmàtic és la séquia de Montcada, que naix a 16,5 km de la mar a 65 m.s.n.m. i rega més de 6 mil hectàrees de l'Horta Nord amb una llargària de 33 km; tot i l'exigu desnivell resultant, és prou per fer arribar l'aigua fins al darrer camp.

Com arribar? S'hi accedeix per l'entrada sud del Perelló, trobarem una rotonda i a pocs mestres direcció el Perelló, veurem a mà dreta l'indicador "camp de tir". A partir d'aquí, un camí d'1,5 km ens durà fins a la torre. EL MOLÍ DE VENT És una construcció que data de l'any 1564, situat a l'entrada sud del nucli urbà.

LIBROS RELACIONADOS