El Meu Don Joan Maragall PDF

AUTOR(A): Josep Pijoan

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,88 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Meu Don Joan Maragall.pdf

ISBN: 9788477274803

Cuida los árboles y descarga el libro de El Meu Don Joan Maragall en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de El Meu Don Joan Maragall en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Meu Don Joan Maragall en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es El Meu Don Joan Maragall Image
Josep Pijoan (Barcelona, 1881 - Lausana, 1963) va ser una de les veus més lúcides i fines d´aquell extraordinari moviment de regeneració espiritual que va viure Catalunya a començaments del segle passat. Va estudiar Filosofia i Lletres i Arquitectura, i va col·laborar a diverses revistes amb articles sobre història de l´art i estètica. Va ser també un dels col·laboradors més actius i eficaços de Prat de la Riba i un dels fundadors de l´Institut d´Estudis Catalans. Va abandonar Barcelona el 1913 en circumstàncies poc amables, i va començar un «exili voluntari» al Canadà. Va ser professor, entre d´altres, a la Universitat de Toronto, al Pomona College de Claremont, a Califòrnia, i a Chicago, així com assessor de la Societat de Nacions. Les seves Historia del Arte en tres volums (1914-1916) i Summa Artis (en col·laboració amb B.?J. Cossío, 1927), així com una Historia del Mundo (1926-1941) o un Breviario de Historia del Mundo y de la Humanidad (1948) són encara avui obres de referència. Pijoan rememora, en aquestes pàgines lúcides i emocionades (publicades per primer cop el 1915), l´amic mort, en un retrat d´extraordinària qualitat in­tel·lectual i humana.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descubre El meu Don Joan Maragall, en el portal de datos abiertos y enlazados de la Biblioteca Nacional de España

El meu don joan maragall es un gran libro escrito por el autor Josep Pijoan. En nuestro sitio web de WWW.FOODSHEDBRIGHTON.COM puede encontrar el libro de El meu don joan maragall en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!!

LIBROS RELACIONADOS