Tecnica Comptable Cicles Formatius Grau Mitja) La/cda PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,28 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Tecnica Comptable Cicles Formatius Grau Mitja) La/cda.pdf

ISBN: 9788448172008

Cuida los árboles y descarga el libro de Tecnica Comptable Cicles Formatius Grau Mitja) La/cda en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Tecnica Comptable Cicles Formatius Grau Mitja) La/cda en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tecnica Comptable Cicles Formatius Grau Mitja) La/cda en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Tecnica Comptable Cicles Formatius Grau Mitja) La/cda Image
Adaptat al nou Pla General de Comptabilitat 2008. Modificacions per adaptar els continguts als canvis en l¿Impost de Valor Afegit (IVA). Continguts revisats i en part redactats de nou per adaptar-se al nou curriculum que separa la comptabilitat de la tresoreria. Noves activitats. Adaptat al nou disseny, més modern i pedagògic.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Titulats de Formació Professional de primer grau (Tècnic auxiliar). Titulats de Formació Professional de grau mitjà (Tècnic). Tindre el 2n de BUP aprovat. Haver superat el segon curs del primer cicle experimental de reforma dels ensenyaments mitjans.

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) ... Cada any oferim 24 places per entrar al 1r curs. Programa. Col•locació corporal, ... No et perdis les audicions de la Formació Professional al Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel per al Cicle Formatius de Grau Mitjà 2021-2022.

LIBROS RELACIONADOS