Histories Amb El Meu Papa PDF

AUTOR(A): Ghislaine Biondi

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,25 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Histories Amb El Meu Papa.pdf

ISBN: 9788490948330

Cuida los árboles y descarga el libro de Histories Amb El Meu Papa en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Histories Amb El Meu Papa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Histories Amb El Meu Papa en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Histories Amb El Meu Papa Image
Tres històries de papes divertits i tendres per llegir amb el teu nadó!Boniques històries pensades per compartir amb els més petits el plaer de les primeres lectures.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El primer llibre d història per a divertir-se a través dels temps: caçar mamuts amb l home prehistòric, conèixer els secrets de les mòmies egípcies, atacar un castell medieval, arribar a Barcelona amb el comte Guifré el Pelós, construir catedrals amb els artesans, participar en la creació de la Unió Europea, entrar al Parlament de Catalunya...

El papa va arribar el 22 de juliol del 2013 a Río de Janeiro en el marc de la Jornada Mundial de la Joventut 2013. Al primer acte amb les autoritats del Brasil va dir que no portava «ni or ni plata, sinó el més valuós, a Jesucrist», al mateix temps que afirmà que la joventut és «la finestra per on entra el futur al món».

LIBROS RELACIONADOS