Les Dones I Els Dies PDF

AUTOR(A): Gabriel Ferrater

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,41 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Dones I Els Dies.pdf

ISBN: 9788429751673

Descubre el libro de Les Dones I Els Dies con followusmedia.es. Lea el PDF de Les Dones I Els Dies en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Dones I Els Dies y otros libros de Gabriel Ferrater.
Followusmedia.es Les Dones I Els Dies Image
La irrupció de Gabriel Ferreter en el món de la literatura catalana dels anys seixanta va ser tardana però esclatant. Entre 1958 i 1963 va escriure la major part de la seva obra poètica, que comprèn els llibres Da nuces pueris (1960), Menjat una cama (1962) i Teoria dels cossos (1966). Amb posterioritat només va escriure uns quants poemes nous i en va revisar alguns per a ledició de Les dones i els dies (1968), obra capital que recull els seus llibres anteriors i que ha estat valorada unànimement com una de les obres més rellevants i influents de la literatura catalana de postguerra.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Allunyant-se dels tòpics que poden venir al cap davant un anunciat com aquest, l'obra era una delicada i intensa mostra de les diferents interaccions que es poden donar entre progenitores i els seus plançons; mares que en la majoria dels casos, assumien el seu rol, potser, des d'una certa culpabilitat per no haver estat a l'altura de ...

El autor de Les dones i els dies.: Edició definitiva, con isbn 978-84-9930-136-5, es Gabriel Ferrater, esta publicación tiene doscientas veinticuatro páginas.. Les dones i els dies.: Edició definitiva está editado por labutxaca. En 2008 esta editorial comenzó su andadura en Barcelona.

LIBROS RELACIONADOS