Paris, Mexic I Nova York PDF

AUTOR(A): Carles Fontsere

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 8,28 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Paris, Mexic I Nova York.pdf

ISBN: 9788484377559

Descubre el libro de Paris, Mexic I Nova York con followusmedia.es. Lea el PDF de Paris, Mexic I Nova York en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Paris, Mexic I Nova York y otros libros de Carles Fontsere.
Followusmedia.es Paris, Mexic I Nova York Image
Carles Fontserè repassa, amb ritme àgil i ameníssim, l’efervescència cultural de l’exili català a París davant de la perspectiva oberta amb la victòria dels aliats, després de la Segona Guerra Mundial, així com el desencís posterior per l’esclat de la Guerra Freda. Hi destaca la seva experiència com a escenògraf de la tragèdia de García Lorca, La casa de Bernarda Alba, pas previ cap a l’experiència teatral i mexicana de Carles Fontserè i la seva amistat amb l’actor còmic Mario Moreno, Cantinflas. Després de Mèxic, va emprendre l’aventura de Nova York, on va començar com a taxista abans de dedicar-se a la fotografia com a recurs alhora artístic i sociològic. Carles Fontserè ens presenta la cara i la creu d’una mateixa moneda: la necessitat de fer camí en les ciutats de l’exili, i l’exili mateix viscut com un repte i una aventura vital.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

On FareCompare, you'll find cheap flights for domestic and international travel. Since airlines change flight prices constantly, sign up for Fare Alerts and let FareCompare's travel search engine monitor airline ticket prices of all major airlines, ... Cheap Flights from New York City to Mexico, ...

¿París o Nueva York? No es fácil escoger. Ambas tienen estilo, rincones perfectos, personajes únicos y comida extraordinaria. Entonces ¿cómo definir cuál es la mejor para visitar?

LIBROS RELACIONADOS