In Vitro Verita (Cat) PDF

AUTOR(A): Vanessa Stiennon, Pedro E. Jiménez

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,24 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: In Vitro Verita (Cat).pdf

ISBN: 9788416942428

Descubre el libro de In Vitro Verita (Cat) con followusmedia.es. Lea el PDF de In Vitro Verita (Cat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga In Vitro Verita (Cat) y otros libros de Vanessa Stiennon, Pedro E. Jiménez.
Followusmedia.es In Vitro Verita (Cat) Image
Quan una parella busca un fill i no arriba, s’obre al seu davant un abisme de proves mèdiques, dubtes i solitud. Així es van trobar els autors d’aquest llibre quan es van enfrontar a l’esterilitat, i a causa d’això van decidir deixar escrita la seva experiència. Sense ambició de voler ser una guia del camí que ha de seguir una parella després d’aquest diagnòstic, sí que pretén ser una companyia, un text que faci sentir la parella que el llegeix que no està sola, i que això pel que estan passant ho han viscut abans moltes i ho viuran també d’altres després. Si el lector no és la “víctima” de diagnòstic i simplement vol empatitzar, podrà conèixer com és el procés d’aconseguir un fill mitjançant una fecundació in vitro i entendre pel que passen els seus éssers estimats.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Presentació llibre "In Vitro Veritas" Ventures i desventures d'uns reproductors assistits. Testimoni directe d'una parella que decideixen emprendre el llarg i difícil camí per ser pares i que ha passat pel procés de reproducció assistida. A Vida Meva, Sabadell.

In Vitro Veritas (cas) (Español) Tapa blanda - 1 marzo 2017 de Pedro E. Jiménez (Autor original), Vanessa Stiennon Stiennon (Autor original) 4,3 de 5 estrellas 6 valoraciones. Ver los 2 formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones. Precio Amazon Nuevo desde ...

LIBROS RELACIONADOS