In Vitro Verita (Cat) PDF

AUTOR(A): Vanessa Stiennon, Pedro E. Jiménez

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,77 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: In Vitro Verita (Cat).pdf

ISBN: 9788416942428

El libro In Vitro Verita (Cat) en formato PDF. El libro In Vitro Verita (Cat) en formato MOBI. El libro In Vitro Verita (Cat) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vanessa Stiennon, Pedro E. Jiménez. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es In Vitro Verita (Cat) Image
Quan una parella busca un fill i no arriba, s’obre al seu davant un abisme de proves mèdiques, dubtes i solitud. Així es van trobar els autors d’aquest llibre quan es van enfrontar a l’esterilitat, i a causa d’això van decidir deixar escrita la seva experiència. Sense ambició de voler ser una guia del camí que ha de seguir una parella després d’aquest diagnòstic, sí que pretén ser una companyia, un text que faci sentir la parella que el llegeix que no està sola, i que això pel que estan passant ho han viscut abans moltes i ho viuran també d’altres després. Si el lector no és la “víctima” de diagnòstic i simplement vol empatitzar, podrà conèixer com és el procés d’aconseguir un fill mitjançant una fecundació in vitro i entendre pel que passen els seus éssers estimats.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Portada: In Vitro Veritas (cat) de Nova Casa Editorial Editorial: Nova Casa Editorial | 23/04/2017 El traductor de su idioma original de este libro, con isbn 978-84-16-94242-8 , es Abel Carretero Ernesto, esta publicación tiene noventa y dos páginas.

Revista In Vitro Veritas> Anys 2015 - 2019> Volum 19 Any 2018 Volum 19 Any 2018. Informe del IX Simpòsium Europeu sobre El laboratori clínic i la indústria del diagnòstic in vitro "Les anàlisis ... info at acclc dot cat Avís legal; Política de ...

LIBROS RELACIONADOS