La Blancaneu (Llibre Magnetic) PDF

AUTOR(A): Rosalinda Kightley

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,82 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Blancaneu (Llibre Magnetic).pdf

ISBN: 9788499321387

El libro La Blancaneu (Llibre Magnetic) en formato PDF. El libro La Blancaneu (Llibre Magnetic) en formato MOBI. El libro La Blancaneu (Llibre Magnetic) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosalinda Kightley. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es La Blancaneu (Llibre Magnetic) Image
Hi havia una vegada un rei bo que tenia una filla anomenada Blancaneu. La madrastra de la Blancaneu era molt bonica, però també vanitosa i cruel. Cada dia la reina malvada es mirava al seu mirall màgic i preguntava: - Mirall mirallet, qui és la més bella de l’indret?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Blancaneu i els set nans (títol original en anglès: Snow White and the Seven Dwarfs) és una pel·lícula musical animada estatunidenca de 1937, dirigida per David Hand i produïda per Walt Disney. Es tracta del primer llargmetratge sonor i en colors de dibuixos animats de la història del cinema.

Hi havia una vegada un rei bo que tenia una filla anomenada Blancaneu. La madrastra de la Blancaneu era molt bonica, però també vanitosa i cruel. Cada dia la reina malvada es mirava al seu mirall màgic i preguntava:--Mirall mirallet, qui és la més bella de l'indret?

LIBROS RELACIONADOS