Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent PDF

AUTOR(A): Ramon Queralt Boldu

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,89 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent.pdf

ISBN: 9788497914277

El libro Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent en formato PDF. El libro Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent en formato MOBI. El libro Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ramon Queralt Boldu. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Les Cabanes De Volta De Les Borges Blanques: Paissatges, Fets I G Ent Image
Les cabanes de volta de les Borges Blanques. Paisatges, fets i gent clava la mirada sobre cent seixanta nou elements estàtics del paisatge, les construccions de pedra seca tan característiques dels secans de les Garrigues, a l’àrea meridional de Lleida. Ens acosta a la forma de vida de les generacions que han protagonitzat els darrers dos segles de la història d’un poble gran del Ponent català.Sobre els fonaments del testimoniatge oral el llibre aixeca acta d’un sistema d’organització social i econòmic que ha estat la realitat hegemònica fins a gairebé l’adveniment de la democràcia, i és a l’arrel del substrat i l’imaginari d’una ciutat i un terme. Res és banal en la geometria d’una finca, en els revolts d’un camí, en la forma d’un tossal o en el nom d’una partida. Hi ha un sentit i moltes connotacions en els elements del paisatge. En uns temps de transformació social, territorial i paisatgística, la documentació de la memòria viva és més necessària que mai per resistir al dictat pla de la globalitat… i reformular-se.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els inscrits veuran els paisatges de tres municipis en el seu recorregut, Cervià de les Garrigues, l'Albi i les Borges Blanques. Com en anteriors edicions, els inscrits gaudiran del paisatge de la pedra seca, les cabanes de volta, pous, cadolles, una ermita romànica i búnquers de la guerra. Enguany s'han substituït alguns camins per ...

Els inscrits veuran els paisatges de tres municipis en el seu recorregut, Cervià de les Garrigues, l'Albi i les Borges Blanques. Com en anteriors edicions, els inscrits gaudiran del paisatge de la pedra seca, les cabanes de volta, pous, cadolles, una ermita romànica i búnquers de la guerra.

LIBROS RELACIONADOS