Els Pirates De Lampedusa PDF

AUTOR(A): Josep Lorman I Roig

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,44 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Pirates De Lampedusa.pdf

ISBN: 9788466118064

El libro Els Pirates De Lampedusa en formato PDF. El libro Els Pirates De Lampedusa en formato MOBI. El libro Els Pirates De Lampedusa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Lorman I Roig. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Els Pirates De Lampedusa Image
Al mar ajudar algú que està en perill és un deure sagrat. D’això es valen uns autèntics pirates del segle XXI per abordar el iot d’un milionari britànic. Els assaltants no compten, però, amb la intervenció audaç dels tripulants del veler Verdera, que són en aquelles aigües amb uns biòlegs que treballen per reintroduir les tortugues marines a les Illes Balears. Els protagonistes són els personatges d’El nen que jugava amb les balenes i La febre de corall.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sinopsis de: "Els pirates de Lampedusa (eBook-ePub)" Al mar ajudar algú que està en perill és un deure sagrat. D'això es valen uns autèntics pirates del segle XXI per abordar el iot d'un milionari britànic.

ELS PIRATES DE LAMPEDUSA LORMAN I ROIG, JOSEP. Al mar ajudar algú que està en perill és un deure sagrat. D'això es valen uns autèntics pirates del segle …

LIBROS RELACIONADOS