Fora De Temps PDF

AUTOR(A): Lourdes Nieto

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,82 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Fora De Temps.pdf

ISBN: 9788493608576

El libro Fora De Temps en formato PDF. El libro Fora De Temps en formato MOBI. El libro Fora De Temps en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lourdes Nieto. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Fora De Temps Image
Un escriptor rep un feix de cartes antigues a canvi del compromís de trobar la persona a qui anaven dirigides. La recerca el porta a novel·lar les vivències d’uns personatges que, des del passat i en el present, entren a formar part de la història del narrador. L’autora ens condueix pels camins d’una recerca que es fa llarga i difícil perquè és fora de temps. Molts dels personatges de la història ja han mort, però l’escriptor va estirant el fil: la família de la Victòria, la dida, l’estada al manicomi, les cartes, la seva filla, l’exili i, finalment, la seva néta i un desenllaç que ens retorna a l’origen dramàtic d’una història corprenedora. Al lector li passarà el mateix que a l’escriptor, ell és el primer que s’hi queda enganxat. La Maria, la néta de la Victòria, li explica les raons: la novel·la és el menys important, el que de debò t’interessa són les històries que t’han explicat perquè te’ls has escoltat i t’has identificat amb els seus sentiments.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

FORA DE TEMPS, FORA DE LLOC de MARTA MOMBLANT RIBAS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

El Tiempo de hoy en España y el mundo. Previsión del tiempo para hoy, mañana y los próximos días. El Tiempo en 200.000 ciudades.

LIBROS RELACIONADOS