Cor De Mandarina (The Chocolate Box Girls 3) PDF

AUTOR(A): Cathy Cassidy

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,72 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Cor De Mandarina (The Chocolate Box Girls 3).pdf

ISBN: 9788491371472

El libro Cor De Mandarina (The Chocolate Box Girls 3) en formato PDF. El libro Cor De Mandarina (The Chocolate Box Girls 3) en formato MOBI. El libro Cor De Mandarina (The Chocolate Box Girls 3) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Cathy Cassidy. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Cor De Mandarina (The Chocolate Box Girls 3) Image
La tercera entrega d’una sèrie encantadora i plena de sorpreses com una capsa de bombons!El somni de la Summer és ser ballarina. Les vacances comencen, però a diferència de les seves germanes, ella no té temps per fer el gandul i anar a festes a la platja. La prova per entrar a l’escola de ballet es converteix en una obsessió. I com més perfecta vol ser, més perduda està. S’adonarà, amb l’ajuda d’un noique vol ser alguna cosa més que amics, que els somnis poden complir-se en totes les talles?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El autor de The Chocolate Box Girls. Cor de mandarina, con isbn 978-84-9137-147-2, es Cathy Cassidy, el traductor de su idioma original de este libro es Anna Llisterri, esta publicación tiene doscientas setenta y dos páginas.

The Chocolate Box Girls. Corazón de mandarina, de Cathy Cassidy. ¡5 hermanas deliciosas, 5 historias para disfrutar!

LIBROS RELACIONADOS