Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya (Test) PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,48 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya (Test).pdf

ISBN: 9788499379098

Descubre el libro de Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya (Test) con followusmedia.es. Lea el PDF de Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya (Test) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya (Test) y otros libros de Vv.aa..
Followusmedia.es Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya (Test) Image
El present manual constitueix un instrument eficaç d'aprenentatge per a la preparació de les proves selectives d'accés a les places vacants en el Cos Auxiliar d'Administració de la Generalitat de Catalunya.Conté qüestionaris sobre cadascun dels temes recollits al DOGC núm 5167, de 7 de juliol de 2008. Cada qüestionari es compon de preguntes objectives tipus test amb respostes múltiples, de les que només una és correcta, seguint l'estructura general de les proves que habitualment s'estableixen.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Torn lliure: consisteix a respondre un qüestionari de 50 preguntes més quatre de reserva, amb quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta, sobre el contingut de tot el temari de l'escala administrativa del cos administratiu de la Generalitat de Catalunya, aprovat per la Resolució GAP/1234/2008, de 21 d'abril, de la ...

Llibre de Test del Temari Oficial per a la convocatòria de proves selectives per a l'accés a l'Escala Auxiliar Administrativa del Cos Auxiliar d'Administració de la Generalitat de Catalunya, segon l'Annex de la Resolució GAP/2117/2008, d'1 de juliol (DOGC n.º 5167, de 7-7-2008).

LIBROS RELACIONADOS