L Osvald, L Elefant Musical PDF

AUTOR(A): Txus Fernandez

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,80 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Osvald, L Elefant Musical.pdf

ISBN: 9788448915810

Cuida los árboles y descarga el libro de L Osvald, L Elefant Musical en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de L Osvald, L Elefant Musical en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Osvald, L Elefant Musical en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es L Osvald, L Elefant Musical Image
L’Osvald és un petit elefant que vol dedicar-se a la música, i per això decideix anar a la Gran Ciutat i matricular-se al Conservatori. Però el pobre Osvald s’adona que no és apte per tocar el piano, ni la flauta tavessera, ni el timbal, ni el bongo..., i ni tan sols el tambor! El primer dia al Conservatori resulta un desastre. Tanmateix, quan està a punt de marxar, descobreix que no és tan maldestre com pensa.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L ' Osvald és un petit elefant que vol dedicar-se a la música, i per això decideix anar a la Gran Ciutat i matricular-se al Conservatori. Però el pobre Osvald s ' adona que no és apte per tocar el piano, ni la flauta travessera, ni el timbal, ni el bongo..., i ni tan sols el tambor! El primer dia al Conservatori resulta un desastre. ...

L'Osvald és un petit elefant que vol dedicar-se a la música, i per això decideix anar a la Gran Ciutat i matricular-se al Conservatori. Però el pobre Osvald s'adona que no és apte per tocar el pi..

LIBROS RELACIONADOS