Les Tres Bessones I Gaudi PDF

AUTOR(A): Roser Capdevila, Francesc Orteu

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,69 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Tres Bessones I Gaudi.pdf

ISBN: 9788497089111

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Tres Bessones I Gaudi en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Les Tres Bessones I Gaudi en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Tres Bessones I Gaudi en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Les Tres Bessones I Gaudi Image
Aquest llibre vol ser un record de l'especial TV Les Tres Bessones i Gaudí, producció realitzada en commemoració del 150 aniversari del naixement de l'arquitecte Antoni Gaudí. Gaudí no s'hagués imaginat mai que les Tres Bessones apareguessin a la seva vida. Però la Bruixa Avorrida així ho va decidir, i les tres nenes compartiran amb l'arquitecte un dels momenrts més importants de la seva vida: la construcció de la Pedrera!
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Les Tres Bessones i el taller Gaudí. 29/12/2003. L'Avorrida envia les nenes a la Barcelona de començaments del segle XX, on coneixeran Antoni Gaudí, un arquitecte que sempre s'imagina edificis estranys. A en Gaudí, però, no li fa cap gràcia que el distreguin, com fan les Bessones.

10 feb. 2016 - Explora el tablero "Las tres mellizas/The triplets/Les tres bessones" de angelnegro30, que 618 personas siguen en Pinterest. Ver más ideas sobre Las tres mellizas, Les tres bessones y Te para tres.

LIBROS RELACIONADOS