El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes PDF

AUTOR(A): David Sole

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,64 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes.pdf

ISBN: 9788496035713

El libro El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes en formato PDF. El libro El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes en formato MOBI. El libro El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Sole. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es El Romesco: Historia, Tecniques I Receptes Image
Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Romescos amb pebrots: la socialització de la picada, ha estat fet amb l’objectiu de difondre al màxim les característiques de la salsa o picada més internacional que tenim a Catalunya: el romesco. Un llibre que pretén conèixer l’origen i la història del romesco però que alhora vol divertir tothom que el llegeixi. I és que també hi podem trobar receptes, curiositats, anècdotes... i fins i tot el paper que juga aquesta picada a Internet. Pel que fa a les receptes, a més de les tradicionals amb peix i carn, en podem trobar d’altres que de ben segur ens sorprendran i que no tenen res a veure amb el que la majoria de gent fa a casa seva.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

I és que també hi podem trobar receptes, curiositats, anècdotes... i fins i tot el paper que juga aquesta picada a Internet. Pel que fa a les receptes, a més de les tradicionals amb peix i carn, en podem trobar d'altres que de ben segur ens sorprendran i que no tenen res a veure amb el que la majoria de gent fa a casa seva.

El romesco és una salsa típica del Camp de Tarragona. Es tracta de l'únic plat de la cuina catalana que sol aparèixer als diccionaris culinaris internacionals. Per exemple, apareix al The New Food Lover's Companion o a The Mediterranean vegan kitchen Per Joan Coromines, l'origen del mot català romesco és mossàrab, vindria de la paraula remescolar, que significa barrejar i remenar coses ...

LIBROS RELACIONADOS