Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,78 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques.pdf

ISBN: 9788413031385

Cuida los árboles y descarga el libro de Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques Image
Aquest volum aplega la majoria de les intervencions de les Jornades Internacionals Manuel de Pedrolo, una mirada oberta, celebrades a la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lleida els dies 24, 25 i 26 d’octubre de 2018. Dividit en dues parts, la primera, sota l’epígraf de «Crítica», reuneix estudis crítics sobre diverses facetes de l’obra literària de Pedrolo: la llengua, la narrativa, la poesia, el teatre, els diaris, els articles i les traduccions, prenent també en consideració la seva presència en els àmbits audiovisual (cinema i televisió) i digital. La segona part, sota l’epígraf de «Didàctica», conté aportacions sobre algunes obres literàries pedrolianes considerades des de la perspectiva de l’ensenyament i el seu ús en les aules, tenint també en compte l’àmbit editorial i l’audiovisual.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El llegir no fa perdre l'escriure : escrits sobre literatura, 1951-1974 by Manuel de Pedrolo ( Book ) Epistolari de Manuel de Pedrolo by Manuel de Pedrolo ( Book ) Manuel de Pedrolo i la nació (1957-1982)

Set Lletres. 209 likes. 7lletres el premi literari i més coses. Iniciativa cultural i literària Organitza: Fundació Pedrolo, Consell Comarcal de la Segarra i Paeria de Cervera.

LIBROS RELACIONADOS