Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,37 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques.pdf

ISBN: 9788413031385

Descubre el libro de Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques con followusmedia.es. Lea el PDF de Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques y otros libros de Vv.aa..
Followusmedia.es Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques Image
Aquest volum aplega la majoria de les intervencions de les Jornades Internacionals Manuel de Pedrolo, una mirada oberta, celebrades a la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lleida els dies 24, 25 i 26 d’octubre de 2018. Dividit en dues parts, la primera, sota l’epígraf de «Crítica», reuneix estudis crítics sobre diverses facetes de l’obra literària de Pedrolo: la llengua, la narrativa, la poesia, el teatre, els diaris, els articles i les traduccions, prenent també en consideració la seva presència en els àmbits audiovisual (cinema i televisió) i digital. La segona part, sota l’epígraf de «Didàctica», conté aportacions sobre algunes obres literàries pedrolianes considerades des de la perspectiva de l’ensenyament i el seu ús en les aules, tenint també en compte l’àmbit editorial i l’audiovisual.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Amazon.es - Compra Dans ses yeux a un gran precio, con posibilidad de envío gratis. Ver opiniones y detalles sobre la gran selección de Blu-ray y DVD, nuevos o de 2ª mano.

Manuel de pedrolo, una mirada oberta Noves perspectives crítiques i didàctiques Aquest volum aplega la majoria de les intervencions de les Jornades Internacionals Manuel de Pedrolo, una mirada oberta, celebrades a la Universitat de Barcelona i la Universitat d... Varios autores PAGES EDITORS domingo, 1 de diciembre de 2019

LIBROS RELACIONADOS