Fruits De La Vida PDF

AUTOR(A): Pilar Senpau

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,74 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Fruits De La Vida.pdf

ISBN: 9788499302874

El libro Fruits De La Vida en formato PDF. El libro Fruits De La Vida en formato MOBI. El libro Fruits De La Vida en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pilar Senpau. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Fruits De La Vida Image
La poma no va ser creada per temptar Adam al Paradís Terrenal, sinó per evitar-li un infart de miocardi. Els alls, a més d’espantar els vampirs, eliminen les substàncies generades per l’estrès que ens xuclen la sang dia rere dia. Tampoc les cebes no són per plorar, sinó per alleugerir les malalties pulmonars. Cadascuna de les fruites i hortalisses que mengem té una funció fonamental per a l’organisme humà, i així com les cireres potencien la sensació d’alegria, les carxofes van bé per eliminar el cansament. Amb un to proper i desenfadat, la Dra. Pilar Senpau desgrana els beneficis de fruites i verdures en textos breus que fusionen la narració, l’anècdota, la medicina i la dietètica, i mostra com aquests productes poden contribuir a fer el millor regal als qui estimem: la salut.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La fruta de la vida es un consumible del modo difícil que crece en el césped selvático de la selva subterránea después de haber derrotado a un jefe mecánico ()/ al derrotar al muro carnoso (). Al ser utilizada aumenta la vida máxima del jugador en 5 puntos, transformando uno de los corazones de la barra de vida en dorado. Solamente puede ser consumida después de tener 400 de vida (15 ...

Fruits de la vida, de Maria Pilar Senpau Jove. ... Fem servir cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística de l'ús de la nostra pàgina web www.grup62.cat i mostrar a l'Usuari la publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.

LIBROS RELACIONADOS