Quadern D Estiu Cicle Superior 5 PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,38 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Quadern D Estiu Cicle Superior 5.pdf

ISBN: 9788441208384

El libro Quadern D Estiu Cicle Superior 5 en formato PDF. El libro Quadern D Estiu Cicle Superior 5 en formato MOBI. El libro Quadern D Estiu Cicle Superior 5 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Quadern D Estiu Cicle Superior 5 Image
Sis quaderns que tenen com a objectiu principal mantenir i activar els aprenentatges realitzats al llarg del curs escolar. Amb pàgines d’entreteniments i jocs. També contenen les solucions a les activitats. S’hi proposa un concurs, i es poden guanyar premis!
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Presentació. Els Quaderns de vacances per a Educació Primària estan dissenyats perquè l'alumnat repassi durant l'estiu els continguts apresos durant el curs, buscant la complicitat de l'infant, dins d'un plantejament pedagògic decididament sistemàtic.

Quaderns d'estiu Castellnou, d'educació Infantil 5 fins a 2n d'ESO. Amb els quaderns d'estiu Castellnou, els nens i nenes podran repassar tot allò que han après durant l'any escolar i aprendre conceptes nous.Tot de forma dinàmica i lúdica! Característiques dels quaderns d'estiu Castellnou

LIBROS RELACIONADOS