Tapies Escriu PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,86 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Tapies Escriu.pdf

ISBN: 9788496865990

Cuida los árboles y descarga el libro de Tapies Escriu en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Tapies Escriu en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tapies Escriu en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Tapies Escriu Image
Benvolgudes i benvolguts, El 13 de desembre d’enguany Antoni Tàpies complirà 85 anys. Som molts els qui ens sentim units pel que la seva obra ens ha proporcionat des de la vessant íntima i des del compromís social i polític. En reconeixement a la seva trajectòria, alguns amics ens hem reunit al voltant d’un projecte d’homenatge que configurem a partir d’una idea original de D. Sam Abrams: promoure el reconeixement d’Antoni Tàpies com escriptor. Ens proposem, doncs, editar un llibre sota el títol Tàpies escriu en que D. Sam Abrams hi aporta la seva visió crítica del Tàpies escriptor i fa un recull de dues citacions de cadascun dels 7 llibres que Antoni Tàpies ha publicat. Són extractes que ens ajuden a entendre la personalitat de l’artista i la seva obra, alhora que n’evidencien la qualitat literària. Aquest llibre de bibliòfil dissenyat per Enric Satué, que serà alhora un regal d’aniversari, pren forma, a l’interior d’una caixa folrada de tela de pintor, amb 12 plecs de 4 pàgines (35 x 27 cm). Contindrà, imprès en serigrafia, el text de D. Sam Abrams i els extractes dels escrits d’Antoni Tàpies, com també un autògraf original de Memòria personal i les aportacions de sis artistes nascuts entre les dècades dels quaranta als seixanta, és a dir, d’unes generacions -com les dels promotors-, posteriors a Antoni Tàpies. Antoni Llena, Soledad Sevilla, Manel Esclusa, Pere Formiguera, Joan Fontcuberta i Eulàlia Valldosera s’han afegit a la iniciativa amb una obra original, signada i numerada, realitzada expressament per l’ocasió. L’aportació de Tàpies com a pintor, escultor, dibuixant i gravador ha estat de sempre profusament reconeguda. Ara ens ha semblat oportú, amb motiu de la celebració del seu 85è aniversari, posar l’accent en el valor de la seva obra escrita com obr
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Antoni Tàpies i Puig, 1st Marquess of Tàpies (Catalan: [ənˈtɔni ˈtapi.əs]; 13 December 1923 - 6 February 2012) was a Spanish painter, sculptor and art theorist, who became one of the most famous European artists of his generation.

Antoni Tàpies i Puig, I marqués de Tàpies (Barcelona, 13 de diciembre de 1923 - ibídem, 6 de febrero de 2012), fue un pintor, escultor y teórico del arte español. Uno de los principales exponentes a nivel mundial del informalismo, está considerado como uno de los más destacados artistas españoles del siglo XX.

LIBROS RELACIONADOS