Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona PDF

AUTOR(A): Maria Antonia Roig

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,23 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona.pdf

ISBN: 9788496376342

Cuida los árboles y descarga el libro de Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Dona I Educacio A Mallorca. L Institut D Estudis Superiors Per A La Dona Image
En aquest llibre s’analitzen les causes que provocaren el fracàs de la institució educativa dedicada a l’educació de la dona, l’Institut d’Estudis Superiors per a la Dona, fundada per l’Ajuntament a Palma el 1915, i es dóna a conèixer la relació entre la societat mallorquina de la Baixa restauració i el paper que hi exercí la dona.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Un projecte empresarial d'una plataforma de distribució de productes agrícoles, UEPP Pagès, de l'IES sa Blanca Dona d'Eivissa ha guanyat els Premis JEP d'ICAPE per a l'alumnat de Formació Professional de Grau Mitjà i Superior.Un total de 12 projectes empresarials de centres de Mallorca i Eivissa s'han presentat als guardons.

Les tres taules següents recullen les dades, en el període objecte d'estudi, de l'evolució dels resultats en les matèries lingüístiques dels alumnes que finalitzen l'etapa d'educació primària, desagregades per illes (Mallorca, Menorca i Pitiüses). Taula 4.

LIBROS RELACIONADOS