Els Records PDF

AUTOR(A): David Foenkinos

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,89 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Records.pdf

ISBN: 9788482645711

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Records en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Els Records en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Records en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Els Records Image
Els records, la darrera novel·la de David Foenkinos el celebrat autor de La delicadesa i un dels escriptors actuals més reconeguts a França, és la història del despertar duna vocació per a la vida i lescriptura. Hi trobem un jove que somia ser escriptor, però viu aclaparat pel pes duna existència buida, entre uns pares que lignoren, i un ofici rutinari com a recepcionista nocturn en un hotel. Tot semblamolt llunyà de la grandesa necessària per merèixer reflectir-se en un llibre, i és així com els primers fruits de la seva ploma són increïblement mediocres. La mort de lavi, però, lenfronta a tot el que no ha sabut viure amb ell. I quan làvia fuig de la residència on la família vol que visqui, es llança a buscar-la, convençut que només ell pot procurar-li els últims moments de felicitat.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El poema del mes de març. "Els records", de Rosa Leveroni. ens l'envia la nostra companya Esperança Bauçà, professora d'Atenció a la Diversitat de Secundària.

És una barra circular feta de fibra de vidre o un altre material adient, però no de metall, amb els extrems plans per poder-se aguantar als suports. L'objectiu del saltador és saltar per sobre el llistó sense fer-lo caure. Fa 4 metres de llargària i com a màxim pot pesar 2 kg.

LIBROS RELACIONADOS