Comarques De Catalunya: Alt Empordà (Paisatge, Població, Economia, Història, Art, Tradicions) PDF

AUTOR(A): Roser - Fernàndez, Magda Masgrau

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,17 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Comarques De Catalunya: Alt Empordà (Paisatge, Població, Economia, Història, Art, Tradicions).pdf

ISBN: none

El libro Comarques De Catalunya: Alt Empordà (Paisatge, Població, Economia, Història, Art, Tradicions) en formato PDF. El libro Comarques De Catalunya: Alt Empordà (Paisatge, Població, Economia, Història, Art, Tradicions) en formato MOBI. El libro Comarques De Catalunya: Alt Empordà (Paisatge, Població, Economia, Història, Art, Tradicions) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Roser - Fernàndez, Magda Masgrau. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Comarques De Catalunya: Alt Empordà (Paisatge, Població, Economia, Història, Art, Tradicions) Image
Barcelona, Editorial Barcanova, 1989, 21x20 cms., 63 pàgs., rústica, il.lustrat. Col.lecció Comarques de Catalunya nº 3
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El patrimoni industrial com a recurs didàctic: el programa pedagògic del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Magda Fernàndez. Actes / I Jornades d'Arqueologia i Pedagogia : Barcelona, 15, 16 i 17 de novembre de1994 / coord. por F. Xavier Menéndez i Pablo, 1996, ISBN 84-393-4191-1, págs. 105-110

Les últimes notícies i tota la informació de Girona i les seves comarques. Segueix les noticies d'última hora de Girona i tota la informació sobre esports, economia, cultura, política, tecnologia i demés actualitat nacional i internacional en català, a Diari de Girona.

LIBROS RELACIONADOS