Liberalisme I Normalitzacio Lingüistica PDF

AUTOR(A): Albert Branchadell

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,90 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Liberalisme I Normalitzacio Lingüistica.pdf

ISBN: 9788475965536

Cuida los árboles y descarga el libro de Liberalisme I Normalitzacio Lingüistica en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Liberalisme I Normalitzacio Lingüistica en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Liberalisme I Normalitzacio Lingüistica en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Liberalisme I Normalitzacio Lingüistica Image
Liberalisme i normalització lingüística presenta i analitza els arguments contra la política lingüística del govern català, i més concretament contra el sistema d'immersió a l'ensenuyament, que han estat formulats darrerament des de posicions liberals.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

CERTIFICATS OFICIALS. Aconsegueix el certificat de català oficial que vulguis amb els nostres cursos en línia, presencials o semipresencials.

La normalització lingüística del català és el procés de recuperació de la llengua catalana als territoris espanyols on es parla (Catalunya, País Valencià i Illes Balears) des de la recuperació de la democràcia a l'Estat Espanyol. Andorra presenta una casuística similar a la del Principat de Catalunya.

LIBROS RELACIONADOS