Les Set Paraules De Crist: Meditacions PDF

AUTOR(A): Sebastia Taltavull Anglada

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,30 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Set Paraules De Crist: Meditacions.pdf

ISBN: 9788498462180

Descubre el libro de Les Set Paraules De Crist: Meditacions con followusmedia.es. Lea el PDF de Les Set Paraules De Crist: Meditacions en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Set Paraules De Crist: Meditacions y otros libros de Sebastia Taltavull Anglada.
Followusmedia.es Les Set Paraules De Crist: Meditacions Image
Per què la creu de Jesús és escàndol i absurd per a uns i força i saviesa per a uns altres? Estem davant d?un misteri i només podem accedir-hi des de la fe en Aquell qui ha estat crucificat, Jesús. Les «set paraules» de Jesús a la creu són els crits d?una humanitat que gemega i viu el drama de la injustícia i l?abandó. Són les innombrables paraules dels qui demanen i no són escoltats, dels qui clamen i són injustament agredits.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En el marc de la Conferències Quaresmals de la Basílica de la Concepció: Concert-Pregària LES SET ÚLTIMES PARAULES DE CRIST A LA CREU Meditacions bíbliques sobre la Passió de Jesucrist i lectures de textos de les Set Paraules de Crist a la Creu. Quartet de violins de Lviv (Ucraïna), interpretació d'obres de Joseph Haydn (1785).

FAJER, Francisco (1731-1809) - Les set paraules de Crist a la creu Obra de Rembrandt van Rijn (1606-1669), pintor holandès. Francisco Javier García Fajer (1731-1809) compositor espanyol nascut a Nalda. ... Són meditacions en vers i en castellà sobre el contingut de les set paraules. I com deia al principi, avui doble motiu de celebració.

LIBROS RELACIONADOS