Les Set Paraules De Crist: Meditacions PDF

AUTOR(A): Sebastia Taltavull Anglada

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 8,13 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Set Paraules De Crist: Meditacions.pdf

ISBN: 9788498462180

Descubre el libro de Les Set Paraules De Crist: Meditacions con followusmedia.es. Lea el PDF de Les Set Paraules De Crist: Meditacions en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Set Paraules De Crist: Meditacions y otros libros de Sebastia Taltavull Anglada.
Followusmedia.es Les Set Paraules De Crist: Meditacions Image
Per què la creu de Jesús és escàndol i absurd per a uns i força i saviesa per a uns altres? Estem davant d?un misteri i només podem accedir-hi des de la fe en Aquell qui ha estat crucificat, Jesús. Les «set paraules» de Jesús a la creu són els crits d?una humanitat que gemega i viu el drama de la injustícia i l?abandó. Són les innombrables paraules dels qui demanen i no són escoltats, dels qui clamen i són injustament agredits.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'Orquestra del Grup Filharmònic de l'Ateneu de Maó ha protagonizat aquest divendres al migdia el concert de «Les set últimes paraules de Crist a la Creu», en una versió per a orquestra de cordes dirigida pel jove director santlluïser Óliver Vinent.

Les Set Paraules —Septem Verba en llatí— foren les set últimes frases que Jesús de Natzaret pronuncià durant la seva crucifixió, abans de morir, tal com recullen els Evangelis canònics. Els dos primers, el de Mateu i el de Marc, en mencionen només una, la quarta. El de Lluc en recull tres, la primera, la segona i la setena.

LIBROS RELACIONADOS