L Ultim Amor De Baba Dunia PDF

AUTOR(A): Alina Bronsky

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,78 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Ultim Amor De Baba Dunia.pdf

ISBN: 9788494904950

Cuida los árboles y descarga el libro de L Ultim Amor De Baba Dunia en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de L Ultim Amor De Baba Dunia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Ultim Amor De Baba Dunia en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es L Ultim Amor De Baba Dunia Image
Baba Dúnia viu en un poblet de l'anomenada zona d'exclusió de Txernòbil, un poblet que ja no hauria d'existir.Mentre tothom a la resta del món es preocupa per l'origen de les fruites i les verdures que mengen i d'on venen el vents i els núvols que els envolten, ella, una dona gran i exinfermera, torna a casa per reconstruir la seva vida a la terra de ningú. Hi ha altres antics veïns que també han tornat a aquell paratge. Hi ha aigua al pou, electricitat els dies bons i mengen hortalisses conreades als horts dels seus jardins. Els ocells canten més fort que en qualsevol altre lloc, les teranyines s'escampen lliurement i, de vegades, la Baba Dúnia parla amb el seu marit mort. Però aleshores, un estrany arriba al poble i la petita comunitat veurà amenaçada la seva existència. Alina Bronsky, amb una escriptura potent, poètica, plena d'enginy i de sensibilitat, ens regala una història fascinant sobre una dona que troba el seu paradís en la vellesa.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Buscalibre Colombia - Libros del Autor Alina Bronsky - ver opiniones y comentarios. Compra y venta de libros importados, novedades y bestsellers en tu librería Online Buscalibre Colombia y Buscalibros.

"L'últim amor de Baba Dúnia", una bonica història situada en un racó a prop de Txernòbil. Protagonitzada per una dona forta i senzilla i acompanyada d'uns fascinants personatges que com ella, viuen al mateix poble, m'ha entusiasmat. - Saltamamartí llibres.

LIBROS RELACIONADOS