El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya PDF

AUTOR(A): Daniel Casals

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 8,17 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya.pdf

ISBN: 9788493344108

Cuida los árboles y descarga el libro de El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya Image
Enguany es compleixen vint anys de l’inici, el 20 de juny de 1983, de les emissions de Catalunya Ràdio. Des d’aquell dia, minut rere minut, en cadascun dels espais posats en antena, els locutors que s’han assegut davant dels micròfons han fet ús de la llengua catalana com a vehicular de les emissions. Amb aquesta feina, els seus professionals han contribuït a estendre socialment l’idioma propi de Catalunya en el marc d’un procés de recuperació de què la llengua catalana és objecte des de fa un quart de segle. I, per a fer-ho, s’han servit d’una varietat model construïda especialment per a parlar per ràdio en la nostra llengua, per a posar el català en antena.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

29 anys de parella amb els mitjans de comunicació Es obvi que els mitjans de comunicació de masses, tenen una influencia molt important en totes les persones, tant en la seva identitat culturalindividual com en la de la societat.

Page 468. Aquesta bibliografia selectiva ha estat elaborada, principalment, a partir de la informació sobre les noves adquisicions que difon el Centre de Documentació en Sociolingüística - CDS (Institut de Sociolingüística Catalana - Secretaria de Política Lingüística), la llista de distribució internacional especialitzada en lingüística i sociolingüística, linguist List , i el ...

LIBROS RELACIONADOS