El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya PDF

AUTOR(A): Daniel Casals

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,29 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya.pdf

ISBN: 9788493344108

Descubre el libro de El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya con followusmedia.es. Lea el PDF de El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya y otros libros de Daniel Casals.
Followusmedia.es El Catala En Antena: 20 Anys Construint El Model Linguistic De Ca Talunya Image
Enguany es compleixen vint anys de l’inici, el 20 de juny de 1983, de les emissions de Catalunya Ràdio. Des d’aquell dia, minut rere minut, en cadascun dels espais posats en antena, els locutors que s’han assegut davant dels micròfons han fet ús de la llengua catalana com a vehicular de les emissions. Amb aquesta feina, els seus professionals han contribuït a estendre socialment l’idioma propi de Catalunya en el marc d’un procés de recuperació de què la llengua catalana és objecte des de fa un quart de segle. I, per a fer-ho, s’han servit d’una varietat model construïda especialment per a parlar per ràdio en la nostra llengua, per a posar el català en antena.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El català, al carrer por: Aymà Aubeyzon, Josep Maria. Publicado: (2010) Llengua i ús : revista tècnica de normalització lingüística. Publicado: (1994) El català en antena : 20 anys construint el model lingüístic de Catalunya Ràdio por: Casals i Martorell, Daniel. Publicado: (2003)

Daniel Casals i Martorell, El català en antena. Vint anys construint el model lingüístic de Catalunya Ràdio. Margarita Blanch Nieto. Anàlisi: Quaderns de comunicació i cultura, ISSN 0211-2175, Nº 31, 2004, págs. 260-263

LIBROS RELACIONADOS