L Art D Estimar PDF

AUTOR(A): Erich Fromm

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,98 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Art D Estimar.pdf

ISBN: 9788499304946

Descubre el libro de L Art D Estimar con followusmedia.es. Lea el PDF de L Art D Estimar en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Art D Estimar y otros libros de Erich Fromm.
Followusmedia.es L Art D Estimar Image
La profunditat i la sensatesa de les seves reflexions fan que mantingui plenament la seva vigència.¿L'amor és un art o bé és una mera sensació plaent i agradable i experimentar-la és una qüestió d'atzar? Aquesta és la pregunta que ens formula Erich Fromm en començar el seu assaig per acabar demostrant que en realitat l'amor és un art, una habilitat que requereix coneixement, gosadia i esforç. 
DESCARGAR
LEER EN LINEA

¿L'amor és un art o bé és una mera sensació plaent i agradable i experimentar-la és una qüestió d'atzar? Aquesta és la pregunta que ens formula Erich Fromm en començar el seu assaig per acabar demostrant que en realitat l'amor és un art, una habilitat que requereix coneixement, gosadia i esforç.Molta gent és incapaç d'estimar al nivell que importa: un amor madur i realista, fruit ...

¿L?amor és un art o bé és una mera sensació plaent i agradable i experimentar-la és una qüestió d?atzar? Aquesta és la pregunta que ens formula Erich Fromm en començar el seu assaig per acabar demostrant que en realitat l?amor és un art, una habilitat que requereix coneixement, gosadia i esforç.

LIBROS RELACIONADOS