Joan Oro: El Cientific De La Vida PDF

AUTOR(A): Mar Valldedriola Picanyol

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,93 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Joan Oro: El Cientific De La Vida.pdf

ISBN: 9788488811721

Cuida los árboles y descarga el libro de Joan Oro: El Cientific De La Vida en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Joan Oro: El Cientific De La Vida en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Joan Oro: El Cientific De La Vida en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Joan Oro: El Cientific De La Vida Image
El llibre Joan Oró, el científic de la vida ens convida a conèixer la història i les investigacions d'una de les personalitats més destacades en 1'estudi sobre l'origen de la vida. En plena època franquista, JOAN ORÓ va emigrar de Lleida als Estats Units, on va iniciar un intens treball de recerca per completar les teories de Darwin i trobar respostes a les preguntes fonamentals: qui som i d'on venim. Convertit en un bioquímic rellevant, va treballar a la NASA i va participar en 1'arribada del primer home a la Lluna i en les exploracions del planeta Mart. Les seves aportacions van ser crucials per evitar que 1'agència espacial nord-americana cometés errors que haurien fet història. D'una gran capacitat humanista, JOAN ORÓ és un dels científics més destacats del nostre temps.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Tal dia com avui, fa 93 anys, va néixer a Lleida (Segrià) el científic Joan Oró. Els primers anys els va passar al barri de la Bordeta -llavors una pedania de pagesos- en permanent contacte amb la natura i en constant observació de la dinàmica de l'univers.

Joan Oró i Florensa (Lleida, 26 d'octubre de 1923 - Barcelona, 2 de setembre de 2004), va ser un bioquímic català, i una de les personalitats més destacades en l'estudi sobre l'origen de la vida. Llicenciat en Ciències Químiques a la UB, va ser catedràtic de la Universitat de Houston, als EEUU.

LIBROS RELACIONADOS