Calçasses, Gallines I Maricons PDF

AUTOR(A): Josep Anton Fernandez, Adria Chavarria

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,91 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Calçasses, Gallines I Maricons.pdf

ISBN: 9788496103214

Cuida los árboles y descarga el libro de Calçasses, Gallines I Maricons en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Calçasses, Gallines I Maricons en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Calçasses, Gallines I Maricons en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Calçasses, Gallines I Maricons Image
¿Què suposa ser home avui en dia? En un context cultural de dominació patriarcal, els discursos sobre gènere han estat focalitzats sobre la dona, emmascarant sovint el poder hegemònic de lhome. Però en els últims 25 anys, transformacions com laccés de la dona al món laboral o la creixent visibilitat de lhomosexualitat han fet qüestionar el rol i la representació de lhome en làmbit públic i privat.Sense deixar de banda el desconcert que això suposa, el llibre aplega un conjunt de veus masculines dissidents que reflexionen sobre les noves imatges i models de conducta per als homes. Des de diverses disciplines (la literatura, el cinema, la cultura popular, la història, la gastronomia, la religió...) els autors plantegen un nou imaginari mascuí, no exempt de conflictes, i enceten un debat per redefinir les relacions socials tant entre homes i dones, com entre els homes.BIOGRAFIA AUTORAlbert Andreu, doctorand en història i col·laborador a la revista dhomosexualitats «Orientaciones»Adrià Chavarria, geògraf i historiador, i doctorand en filosofiaJaume Fàbrega, escriptor i professor de gastronomia i denologia de lEscola Universitària i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de BarcelonaJosep Anton Fernàndez, professor de literatura catalana a Queen Mary, Universitat de LondresAlbert Mestres, escriptor i director de teatreBienve Moya, etnògraf i promotor de la Xarxa de Teatres públics de CatalunyaJoan Pujolar, sociolingüista i professor de filologia catalana a la UOCJoan Ramon Resina, catedràtic dEstudis Romànics i literatura comparada a Cornell University (Estats Units)Llorenç Serrano, secretari de Política Social de les Comissions Obreres de Catalunya (CONC)Carles Torner, doctor en pedagogia
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Compra online entre un amplio catálogo de productos en la tienda Libros.

MAKING SENSE OF CATALAN MASCULINITY: A CHALLENGE ... If I remember correctly, this is discussed in Calçasses, gallines i maricons. I've noticed it in Catalan music. Els Amics de les Arts, for example, have many songs about men feeling inadequate or whose female partners take total control of their lives and their relationships.

LIBROS RELACIONADOS