Mossos D Esquadra: Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,19 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Mossos D Esquadra: Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia.pdf

ISBN: 9788414217733

Cuida los árboles y descarga el libro de Mossos D Esquadra: Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Mossos D Esquadra: Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mossos D Esquadra: Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Mossos D Esquadra: Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia Image
Aquest llibre forma part de la nostra proposta formativa per a la preparació de les proves d'accés a la categoria de l'escala bàsica del Cos de Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya, conforme a l'Acord GOV/155/2018, de 20 de desembre –que recomanem llegir detingudament a DOGC 7786, d'11 de gener de 2019- pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2019, en el qual s'ofereixen 750 places per a aquesta categoria professional.Concretament, aquest Volum està dedicat a l'Àmbit C: Seguretat i Policia, i conté l'anàlisi detallada dels seus nou temes.La seva redacció està orientada en un sentit pedagògic i funcional per afavorir en tot moment l'assimilació sistemàtica i exacta dels seus continguts de cara a la preparació eficaç i realista de les proves que hauran d'afrontar-se, i amb el rigor i profunditat deguts d'acord amb la dificultat de les mateixes.Cada tema s'acompanya d'uns esquemes comprensius de la matèria, estructurats i elaborats amb detall resumint el contingut i conceptes fonamentals.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

c) El cos de Mossos d'Esquadra, té un requisits concrets, ... merita als efectes oportuns a les fases de promoció horitzontal i vertical dins el cos Policial. A data d'avui els nostres cursos, la majoria son o meritables o subjectes a ser-ho, en quan tant el temari com els formadors, ...

El autor de Mossos d`Esquadra. Test del Temari, con isbn 978-84-676-5535-3, es Eduardo Luján López, esta publicación tiene trescientas cincuenta y seis páginas.. Este título está editado por Editorial Mad. Su andadura comenzó en 1981 y tiene su sede en Sevilla.

LIBROS RELACIONADOS