El Gripau Estanislau I Altres Poemes PDF

AUTOR(A): Montserrat Boldu Mayor

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,34 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Gripau Estanislau I Altres Poemes.pdf

ISBN: 9788416505890

Descubre el libro de El Gripau Estanislau I Altres Poemes con followusmedia.es. Lea el PDF de El Gripau Estanislau I Altres Poemes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Gripau Estanislau I Altres Poemes y otros libros de Montserrat Boldu Mayor.
Followusmedia.es El Gripau Estanislau I Altres Poemes Image
El gripau Estanislau… i altres poemes és un llibre per llegir i rellegir; ésun àlbum per mirar i remirar. Amb aquest recull de quinze poemesd’animals, il·lustrats de forma original, delicada i expressiva, aproparemels infants, de manera lúdica, al llenguatge poètic. Es tracta dellegir per gaudir, de deixar-se fascinar pel ritme i la musicalitat delsversos, per la rima i el vocabulari acurat. La combinació de papiroflèxia,que és l’art de donar vida al paper, amb la tècnica pictòrica i lafotografia confereix al resultat final un atractiu únic. Trobarem unasorpresa literària i visual cada cop que girem un full.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Media lunita nº 15. Los tres toritos es un gran libro escrito por el autor none. En nuestro sitio web de PDFEPUB.STARMAP.WIKI puede encontrar el libro de Media lunita nº 15. Los tres toritos en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!!

"El gripau Estanislau... i altres poemes" és un àlbum atípic. Va més enllà de la il·lustració i combina el dibuix amb un art tan peculiar com és la papiroflèxia. I aquestes figuretes de paper són les que donen vida als animals protagonistes dels versos.

LIBROS RELACIONADOS