El Gripau Estanislau I Altres Poemes PDF

AUTOR(A): Montserrat Boldu Mayor

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,21 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Gripau Estanislau I Altres Poemes.pdf

ISBN: 9788416505890

El libro El Gripau Estanislau I Altres Poemes en formato PDF. El libro El Gripau Estanislau I Altres Poemes en formato MOBI. El libro El Gripau Estanislau I Altres Poemes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Montserrat Boldu Mayor. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es El Gripau Estanislau I Altres Poemes Image
El gripau Estanislau… i altres poemes és un llibre per llegir i rellegir; ésun àlbum per mirar i remirar. Amb aquest recull de quinze poemesd’animals, il·lustrats de forma original, delicada i expressiva, aproparemels infants, de manera lúdica, al llenguatge poètic. Es tracta dellegir per gaudir, de deixar-se fascinar pel ritme i la musicalitat delsversos, per la rima i el vocabulari acurat. La combinació de papiroflèxia,que és l’art de donar vida al paper, amb la tècnica pictòrica i lafotografia confereix al resultat final un atractiu únic. Trobarem unasorpresa literària i visual cada cop que girem un full.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El gripau Estanislau i altres poemes és un llibre per llegir i rellegir; és un àlbum per mirar i remirar. Amb aquest recull de quinze poemes d animals, il·lustrats de forma orig... Más información

Àlbum il·lustrat que recull 15 poemes d'animals en català i anglès. Una manera lúdica d'apropar als infants al llenguatge poètic. Es tracta de llegir per gaudir, de deixar-se fascinar pel ritme i la musicalitat dels versos, per la rima i el vocabulari acurat.

LIBROS RELACIONADOS